Tasuta Internet eriolukorra ajaks

Margus Alviste pöördumine Vabariigi Valitsuse, sideettevõtete juhtide ja, Eesti kodanike poole seoses eriolukorraga Eestis koroonaviiruse tõttu.

Lugupeetud Eesti Vabariigi Valitsus, sideettevõtete juhid, Eesti kodanikud!

Pöördun Teie poole organisatsioonikonsultandi ja koolitajana, et esmalt tänada valitsust ja vastavaid organisatsioone seni tehtud koostöö eest kriisi leevendamisel! Ent haiguse leviku piiramine ja inimeste isoleerimine lööb tohutu hoobi eesti ettevõtete ja organisatsioonide teovõimele. Kaugtöö eeldab häid internetiühendusi, kuid kriisi tingimustes muutub kiiresti probleemiks sideteenuste maksumus.

Sellest tulenevalt teen nii Vabariigi Valitsusele kui kõikidele sideettevõtete juhtidele avaliku ettepaneku eriolukorra kehtimise perioodil pakkuda kõikidele tasuta internetiühendust, võimaldamaks töötajatel panustada maksimaalselt oma igapäevase töö tegemisel, meeskondadel jätkata oma koostööd e-keskkonnas ja lastel oma õpinguid. Anname koostöös panuse enda riigi ja ühiskonna hüvanguks!

Margus Alviste
Organisatsioonikonsultant ja treener
GSM 56 229988
margus@alviste.com
margusalviste@gmail.com
Skype: margusalviste
www.alviste.com